ZABORAVITE NA KERTRIDŽE

Uštedite do 90% na troškovima štampanja 1

Preko 60 miliona EcoTank štampača prodato je širom sveta 6

Predstavljamo EcoTank štampače

Da li tražite izuzetno jeftinu opciju?

Naš štampač EcoTank dolazi u kompletu sa originalnim mastilom, tako da u proseku možete da uštedite 90% na ceni mastila. 1
Od samog početka imate dovoljno mastila da štampate hiljade stranica – to znači da štedite i vreme i novac pošto nema potrebe za čestim menjanjem kertridža.

Šta je to EcoTank?

EcoTank štampač se znatno razlikuje od većine štampača – umesto kertridža sadrži veliki rezervoar za mastilo koji dopunjavate mastilom iz isporučenih bočica sa mastilom. Na samom početku imate dovoljno mastila da odštampate do 14.000 stranica2   – što znači da štedite vreme i novac jer ne morate često da menjate kertridž. Podešavanje je jednostavno, dopunjavanje uredno i pouzdano, a rezultat su kvalitetno odštampane stranice.

Budite bez briga

Jedan komplet bočica sadrži podjednaku količinu mastila kao 66 kertridža sa mastilom1   , tako da možete da štampate na hiljade stranica bez po muke.

Izuzetno niska cena štampe

Uštedite do 90%
na troškovima štampanja3

Odštampajte preko 230 stranica u boji po ceni od 100 RSD4

Odštampajte preko 450 crno-belih stranica po ceni od 100 RSD4

Zašto treba da izaberete EcoTank

Vodeći na globalnom tržištu

Kompanija Epson je prva ponudila namenske štampače bez kertridža i trenutno je kompanija br. 1 po prodaji štampača sa rezervoarima za mastilo na svetu5. Preko 60 miliona EcoTank štampača prodato je širom sveta6   .

Pouzdan

Kompanija Epson je prva ponudila namenske štampače bez kertridža i trenutno je kompanija br. 1 po prodaji štampača sa rezervoarima za mastilo na svetu5. Preko 60 miliona EcoTank štampača prodato je širom sveta6   .

Brži od modela konkurenata7

Koliko god mastila dokument zahteva, EcoTank štampa pojedinačne stranice brže od najboljih modela konkurenata7   .

Bez brige

Ne morate da brinete zahvaljujući promotivnoj produženoj garanciji od 3 godine.

Inteligentan dizajn

Kod naše najnovije generacije namenskih EcoTank štampača rezervoar za mastilo se nalazi na prednjoj strani štampača. Ovaj novi dizajn je kompaktan i omogućava laku dopunu, a nivo mastila se jasno vidi. Unapređeni sistem za dopunu mastila svodi prosipanje i nered prilikom dopune mastila na minimum.

Veći izbor

Epson nudi najveći izbor modela sa rezervoarom za mastilo od svih prodavaca štampača. Nabavite EcoTank koji odgovara vašim potrebama iz kolekcije za svakodnevnu ili poslovnu upotrebu, odnosno za štampanje fotografija.

Štampajte sa mobilnih uređaja i još mnogo toga

Uz Epson asortiman kompaktnih all-in-one uređaja koji podržavaju Wi-Fi, štampanje sa mobilnih uređaja je brzo i lako. Više ne morate da sedite za stolom – šaljite stavke štampaču sa tableta ili pametnog telefona pomoću Wi-Fi mreže i besplatnih aplikacija za mobilno štampanje8   .

1. Na osnovu proračuna kompanije Epson, prosečna ušteda troškova po stranici i prosečan broj inkdžet kertridža koji su potrebni za štampanje istog broja stranica kao pomoću bočica sa mastilom Epson EcoTank 101 i 103. Poređenje prosečnog obima štampe (štampa na A4 stranicama prema ISO/IEC 24711) serija bočica EcoTank 101 i 103 i originalnih potrošnih materijala (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, isporuke za 2021. godinu, objavljeno u prvom kvartalu 2021. godine) koji su korišćeni kod 25 najprodavanijih potrošačkih A4 štampača sa inkdžet kertridžima cene ispod 100 EUR (bez poreza) u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Turskoj (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, isporuke za 2021. godinu, objavljeno u prvom kvartalu 2021. godine). Trošak po stranici je izračunat deljenjem prihoda od prodaje relevantnih bočica/kertridža i ukupnog obima štampe sa prodajom jedinica.

2. Navedeni učinak se ekstrapolira na osnovu Epson originalne metodologije za simulacije štampanja test šablona priloženih u standardu ISO/IEC 24712. Navedeni učinak se NE zasniva na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni učinak može da varira u zavisnosti od slika koje štampate, vrste papira koji koristite, učestalosti štampanja i uslova u okruženju, kao što je temperatura. Tokom početnog podešavanja štampača, određena količina mastila se koristi za punjenje mlaznica glave štampača, pa ukupan obim štampe sa početnim kompletom mastila može da bude niži.

3. Za sve modele osim L805, L810, L850, L7160, L7180: Prosečan broj potrebnih kertridža/ušteda koja se ostvaruje prilikom štampe istog broja strana korišćenjem dostavljenih bočica sa mastilom u štampačima asortimana EcoTank (osim L805, L810, L850, L7160), ne računajući cenu hardvera. Poređenje je napravljeno na proseku asortimana A4 EcoTank nasuprot proseku 10 najprodavanijih modela u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Bliskom istoku i Africi, u periodu od aprila 2017. do marta 2018. Troškovi štampe su izračunati na osnovu udela standardnih i XL kertridža u istom referentnom periodu za tržišta Centralne i Istočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Prosečna prodajna cena je izračunata deljenjem prihoda brojem jedinica. Obim štampe kertridža sa mastilom prema podacima na veb lokacijama proizvođača. Za modele L805, L810, L850, L7160, L7180: Prosečna ušteda koja se ostvaruje prilikom štampe istog broja strana korišćenjem dostavljenih bočica sa mastilom u štampačima asortimana EcoTank, ne računajući cenu hardvera. Poređenje je napravljeno na proseku asortimana A4 EcoTank nasuprot proseku 10 najprodavanijih modela u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Bliskom istoku i Africi, u periodu od aprila 2017. do marta 2018. Troškovi štampe su izračunati na osnovu udela standardnih i XL kertridža u istom referentnom periodu za tržišta Centralne i Istočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Prosečna prodajna cena je izračunata deljenjem prihoda brojem jedinica. Obim štampe kertridža sa mastilom prema podacima na veb lokacijama proizvođača.

4. Broj odštampanih stranica se zasniva na maksimalnim troškovima po stranici za Epson 101, 103 i 664 asortiman bočica sa mastilom. Troškovi po stranici se izračunavaju na osnovu ukupne kombinovane preporučene maloprodajne cene bočica sa cijan, magenta i žutim mastilom za stranice u boji, odnosno preporučene maloprodajne cene bočica sa crnim mastilom za crno-bele stranice, podeljeno objavljenim obimom štampe. Preporučene maloprodajne cene su za avgust 2018.

5. Na osnovu podataka o obimu prodaje dobijenih sa usluge IDC WW HCP Tracker (podaci za 4. kvartal 2018).

6. Kumulativna prodaja Epson štampača sa rezervoarom za mastilo od 2010. do 2021. godine na osnovu Epson internih podataka o isporukama.

7. Na osnovu uporednog testiranja performansi, testovi produktivnosti pri štampanju pojedinačnih stranica na štampaču Epson L3150/L4160 u odnosu na HP Smart Tank Wireless 515 i Canon G3411/G6040, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), veljača 2020. Najbrže štampanje pojedinačnih stranica u poređenju sa testiranim konkurentskim sistemima rezervoara za mastilo A4 Wi-Fi inkdžet 3-u-1 štampača proizvođača originalne opreme. Kompletne rezultate i detalje uslova testiranja potražite ovde u Buyer Lab izveštajima: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson je registrovana robna marka, EXCEED YOUR VISION i logotipi su registrovane robne marke ili robne marke korporacije Seiko Epson. Sve druge robne marke su vlasništvo odgovarajućih vlasnika i koriste se samo u svrhu identifikacije.

8. Potrebna je bežična internet veza. Više informacija, podržane jezike i uređaje potražite na adresi www.epsonconnect.eu.

9. Ušteda je ostvarena u periodu od 3 godine uz štampanje 406 stranica mesečno. Poređenje troškova uključuje cenu hardvera, kao i dostavljene i zamenske bočice sa mastilom/toner kertridže. Poređenje cena hardvera je obavljeno na osnovu promotivnih cena modela Epson M1100 i prosečne cene 77% najprodavanijih jednonamenskih A4 crno-belih laserskih štampača (brzine štampe ispod 20 str/min) u Grčkoj, Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, ostalim zemljama jugoistočne Evrope, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj za period od januara do decembra 2018. godine. Poređenje troškova štampe je obavljeno na osnovu promotivnih cena Epson bočica sa crnim mastilom (110 serija) i prosečne cene originalnih OEM kertridža sa crnim tonerom sa najvećim dostupnim obimom štampe za 77% najprodavanijih jednonamenskih A4 crno-belih laserskih štampača (brzine štampe ispod 20 str/min) u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Turskoj za period od januara do decembra 2018. godine. Obim štampe konkurentnih laserskih toner kertridža preuzet je sa veb-sajtova proizvođača.

Epson asortiman

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-12 od 66

Page
po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-12 od 66

Page
po strani
Set Descending Direction
Copyright © 2022 Za sve pare