Grundig televizori donose vrhunsku zabavu u vaš dom

Grundig Smart TV
Savremena tehnologija koja nas povezuje

Grundig TV serija GFU 7800 napravljena je po najvišim standardima savremene tehnologije, sa ciljem maksimalnog uživanja u jednostavnim stvarima, kao što je gledanje omiljenog multimedijalnog sadržaja.

4K ultra HD tehnologija donosi neverovatno oštar prikaz boja, a HDR tehnologija vam pomaže da doživite i najsitnije detalje sa pojačanim intenzitetom. Sa pametnim funkcijama AndoridTV operativnog sistema, lepota jednostavnog, brzog i logičnog povezivanja i upravljanja donose doživljaj bioskopskog prikaza u vaš dom.

GRUNDIG TV
43 GFU 7800 B

Za svakodnevno
uživanje bez granica

Grundig TV od 43 inča idealan je za svakodnevno uživanje u omiljenom multimedijalnom sadržaju najvišeg kvaliteta. Sa novom tehnologijom ultra HD koja donosi neverovatno realističan prikaz i impresivne detalje, tamnih ili svetlih boja, moći ćete da uživate u filmu ili seriji bez ikakvih ograničenja. Grundig Smart televizori idu ispred svog vremena i olakšavaju svakodnevno korišćenje. Povežite ih preko WI-FI ili Bluetooth opcije i jednostavno uživajte u sadržaju kad god poželite.

  • Ultra HD
  • Andorid TV
  • Bluetooth
  • WI-FI Ready
GRUNDIG TV 43 GFU 7800 B za svakodnevno uživanje bez granica
GRUNDIG TV 50 GFU 7800 B za svakodnevno uživanje bez granica

GRUNDIG TV
50 GFU 7800 B

Za svakodnevno
uživanje bez granica

Grundig TV od 50 inča napravljen je da vam pruži izuzetan doživljaj filmske avanture, čiji deo postajete i vi sami zahvaljujući impresivnoj tehnologiji HDR prikaza slike. Ukoliko ste neodlučni u odabiru idealnog programa, GFU 7800 serija ima rešenje za vas, jer zahvaljujući svom AndroidTV operativnom sistemu možete brzo i jednostavno pristupiti nekoj od popularnih streaming platforma za neograničen izbor zabavnog multimedijalnog sadržaja za svačiji ukus.

  • HD Ready
  • Andorid TV

GRUNDIG TV
55 GFU 7800 B

Doživite bioskop u svom domu

Grundig TV od 55 inča donosi bioskopski doživljaj sa tehnologijom koja pretvara jednostavno, porodično okupljanje, u nezaboravno iskustvo omiljenih filmskih akcija, iz udobnosti sopstvenog doma. Sa grunding televizorima imaćete osećaj kao da se akcija odviju upravu u vašoj dnevnoj sobi. Ne propustite uzbudljiv sadržaj, prilagodite televizor sopstvenim potrebama i iskoristite USB recording opciju, za lako snimanje sadržaja.

  • Dolby Digital
  • USB Recording
GRUNDIG TV 55 GFU 7800 B doživite bioskop u svom domu
Širok izbor dijagonala ekrana za svačije potrebe

Grundig GFU 7800 B serija televizora

Pogledaj kao Grid List

4 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

4 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
Copyright © 2022 Za sve pare