Otvorena vrata
novih mogućnosti

Hisense televizori obećavaju bioskopsko iskustvo gledanja sadržaja pružajući prvoklasni kvalitet boje, kristalno jasne detalje, prilagodljiv kontrast različitim vizuelnim efektima i sveden, atraktivan dizajn za svaki tip prostorije i doma.

Kao jedan od najpopularnijih proizvođača elektronike u svetu, Hisense može da se pohvali televizorima koji nose titulu najpristupačnijih sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Za razliku od drugih televizora koji drže visoku tržišnu vrednost, svaki Hisense televizor spaja produktivnost, smart funkcije, odlične specifikacije i dizajn prema poslednjim standardima za potpuno opravdanu cenu, trenutno među najnižim u ponudi.

40A5600F

Ekonomičnost
u pratnji pouzdanosti

Hisense Smart TV sa ekranom dijagonale 40 inča izuzetno je praktičan, a i cena mu je više nego korektna za karakteristike koje poseduje. Natural Colour Enhancer poboljšava kvalitet prikazanih boja za što bolji efekat. High Contrast funkcija prilagođava senke na slici kako bi boje bile što približnije realnom svetu.

Opcije poput HDMI ulaza i USB porta takođe su stale u ovaj kompaktan televizor od 40 inča.

Idealan je za spavaće sobe i manje prostorije, a uz pomoć operativnog sistema VIDAA lako ćete pronaći omiljene aplikacije i sadržaj za gledanje.

Sloboda sadržaja izvan granica ekrana

50A7100F

UHD televizor sa maksimalnom Ultra HD rezolucijom i dijagonalom ekrana od 50 inča ima sposobnost da proizvodi tačne boje, prenoseći u potpunosti realnu atmosferu koju posmatrate. High Dynamic Range funkcija otkriva jarke boje i izrazitu dubinu, a Super Contrast procenjuje idealan nivo kontrasta na svakoj slici.

Depth Enhancer dodaje slojeve kontrasta prednjem delu slike, pozadini i sredini. Daljinski više ne morate da koristite da upravljate ovim televizorom jer RemoteNOW pretvara vaš telefon u njega.

Pored toga što proizvodnjom kvalitetnih uređaja obezbeđuje
maksimalan užitak gledanja svakog sadržaja, Hisense nudi
jedinstvene pogodnosti za svoje kupce. Kupovinom bilo kog
Hisense televizora i registracijom na hisense.rs do 31.12.2021.
ostvarujete produženu garanciju od 7 godina.

Pogledajte ponudu Hisense Smart televizora

Hisense - otvorena vrata novih mogućnosti

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-12 od 39

Page
po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-12 od 39

Page
po strani
Set Descending Direction
Copyright © 2022 Za sve pare