Prepoznatljiva ekonomičnost

Očekivana produktivnost

Opravdan kvalitet

Kyocera ECOSYS serija štampača

Tehnologija usmerena ka isplativosti i uštedi energije

Ekološki prihvatljivi

4 u 1 uređaji

Dugotrajni

Sa originalnim tonerom

Laserski štampači ECOSYS serije japanskog proizvođača Kyocera pre svega su ekonomični i ekološki prihvatljivi u kompaktnom izdanju, a po cenovnom rangu jedni su i od najpristupačnijih na tržištu.

Sa druge strane, laserski štampač istog ranga i kvaliteta drži znatno višu cenu, a ne doprinosi mnogo u ekološkom i ekonomskom pogledu.

Pored toga što su izuzetno štedljivi i dugotrajni, Kyocera štampači poseduju originale tonere koji imaju mogućnost štampanja između 2500 i 3000 stranica.

Japanski kvalitet, pouzdanost i ekološka prihvatljivost ovim štampačima daju prednost u pogledu produktivnosti jer mogu da odštampaju i do 100.000 stranica do prvog servisnog intervala.

Svojim kompaktnim dizajnom i vrhunskim specifikacijama savršeno se prilagođavaju kućnoj upotrebi, manjim kancelarijama, biznis korisnicima i malim radnim grupama.

50%

jeftiniji toner

Eco-friendly
multitasking

Profesionalni monohromatski multifunkcionalni štampači kombinuju pouzdanost sa produktivnošću koja je potrebna kancelariji, a istovremeno smanjuju troškove rada.

Nudi opciju dvostrane štampe, kopiranje, skeniranje i fax. Štampa do 25 A4 stranica u minuti, a kapacitet tonera je 3000 stranica. Idealan za manja, a dinamična poslovna okruženja.

Vrši 4 funkcije u jednom: štampa, kopira, skenira i nudi opciju fax-a. Kapacitet štampe mu je 20 A4 stranica u minuti, a za zagrevanje mu je potrebno svega 28 sekundi. Toner štampa do 2500 stranica. Lako se prilagođava radu u manjim kancelarijama.

Niski troškovi štampe
Visoka štedljivost u radu
Idealan za home office

Visoka štedljivost u radu

Kompaktni, efikasni i izuzetno ekonomični, monohromatski laserski štampači su idealni za rad od kuće i manje kancelarije jer poseduju dugme za tihi režim koji značajno smanjuje buku. Praktični i pouzdani

Veoma brz monohromatski štampač sa mogućnošću štampanja prve A4 stranice za svega 10 sekundi, a 20 u minuti. Toner je kapaciteta štampe do 2500 stranica. Idealan je za kućne uslove rada jer zauzima

Monohromatski štampač sa standardnom mogućnošću dvostranog štampanja i mrežnim interfejsom što ga čini savršenim za kompaktnu kancelariju ili malu radnu grupu. Kapacitet štampe mu je 25 A4 stranica u minuti.

Kyocera štampači dizajnirani su sa ciljem da vam pruže maksimalnu produktivnost u radu iz kancelarije ili kod kuće dok štede električnu energiju sa osvrtom na brigu o životnoj sredini, a sve to uz ekonomičnost koju u potpunosti opravdava vrhunski japanski kvalitet.

Više opcija rukovanja papirom

Pogledajte Kyocera ECOSYS seriju uređaja u ponudi

Kyocera Ecosys

Pogledaj kao Grid List

4 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

4 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
Copyright © 2022 Za sve pare