Japanska preciznost u trajanju dužem od jednog veka

Sharp BL2 serija televizora
Izuzetna multimedijalna funkcionalnost

Svetski priznat TV proizvođač Sharp već 110 godina razvija umeće stvaranja televizora neprevaziđenog kvaliteta, na originalan način i po specifičnim standardima koji su deo kompanijskog kodeksa. Zbog toga je Sharp-ov cilj isticanje originalnosti i posvećenost poboljšanju života ljudi širom sveta kroz upotrebu napredne tehnologije i predanost inovacijama, kvalitetu, vrednosti i vanvremenskom dizajnu.

U okviru široke ponude japanskog proizvođača, Sharp televizori serije BL2 predstavljaju najnoviju generaciju Android TV™-a koji vam pružaju inovativan i interaktivan pristup gledanju televizije. Sa ovom serijom dobijate sve u jednom - vrhunski kvalitet na japanski način, specifikacije po najsavremenijim standardima i sveobuhvatan centar zabave u sopstvenom domu.

4K ULTRA HD ANDROID TV™

Slika koja otvara
novi prozor u stvarnost

Vrhunska 4K Ultra HD rezolucija pruža neverovatnu oštrinu i postojanije boje. Još naprednija tehnologija sada pruža mogućnost Sharp televizorima da optimizuju bilo koji sadržaj (čak i starije serije i filmove) na 4K rezoluciju. HDR tehnologija donosi bolju osvetljenost i kontrast, kao i širi spektar boja, a Active Motion 600 sprečava zamagljenje veoma brzih scena u pokretu. Time se postiže bioskopsko iskustvo gledanja bez kompromisa.

  • UHD TV
  • (HDR) High dynamic range
4K ULTRA HD ANDROID TV™
Moćan zvučni sistem

Moćan zvučni sistem

Sa harman/kardon® audio sistemom, prezican i kristalno čist zvuk ispunjava sobu, pri čemu vam dodatni zvučnici nisu potrebni.

  • Harman Kardon
  • Dolby Audio

Povezanost koja oslikava
budućnost televizije

Sa Android TV™ operativnim sistemom i Google Assistant opcijom, upravljanje TV-om iz BL2 Sharp ponude je brzo i efikasno uz kontrolu samo vašim glasom. Omogućen vam je brz pristup sadržaju, kontrola pametnih uređaja, dobijanje odgovora na ekranu i još mnogo toga.

  • Google Assistant
  • Android TV
Povezanost koja oslikava budućnost televizije

Širok izbor
dijagonala ekrana
za svačije potrebe

Bilo da tražite manji televizor ili raspolažete sa većim prostorom koji želite da upotpunite kućnim bioskopom, Sharp televizori iz ove serije dolaze u čak četiri dimenzije ekrana – 43", 50", 55" i 65".

Sharp BL2 serija televizora

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-12 od 20

Page
po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-12 od 20

Page
po strani
Set Descending Direction
Copyright © 2022 Za sve pare