Za sve pare - O nama

Bilo da vam je potrebna najsavremenija IT oprema, računari, laptopovi, bela tehnika, kućni i kancelarijski aparati mi ćemo za samo
nekoliko sekundi, bez logovanja, izlistati vama najbliže prodavnice IT opreme i bele tehnike, kao i online shop-ove.

Sve je izlistano na jednom mestu

U trenutku kada želite da kupite novi laptop, šporet ili peglu pred vama se nalazi više izazova. Da biste izabrali kvalitetan uređaj koji će odgovoriti na vaše potrebe važno je da pogledate različite modele, informišete se o proizvođaču, pregledate više sajtova, platformi, posetite mnoge prodavnice IT opreme i bele tehnike, a potom utvrdite koji proizvod ispunjava vaša očekivanja i cenovno vam odgovara. Tek onda ostvarujete kupovinu. A sve to može da traje danima i tako da oduzme vaše dragoceno vreme.

Uz nas nema potrebe za tim.
Mi vam sve to omogućavamo na jednom mestu,
mnogo brže i jednostavnije!

Za sve pare je originalna regionalna platforma koja olakšava kupcima pronalaženje računara i elektronskih uređaja, kao i kupovinu jer omogućava brz pregled, bez dodatnih zahteva, svih prodavnica IT opreme i bele tehnike na teritoriji cele Srbije.

Kako bismo vam olakšali pronalaženje računara i računarskih komponenti, televizora, mobilnih telefona, frižidera pred vama smo izlistali više od 1200 uređaja 38 poznatih svetskih brendova među kojima su Hisense, Kyocera, Dell, Beko.

Za vas smo izlistali i 78 prodavnica IT opreme i bele tehnike koje se nalaze širom Srbije u svih pet regiona, u vašoj blizni, kao i sve online shop-ove u kojima možete kupiti, odnosno naručiti proizvode koje ste tražili. I ne samo to! Uz svaki uređaj za vas smo istakli najnižu cenu po kojoj možete pronaći proizvod.

A da biste pronašli računar, bojler ili neki drugi uređaj za sve to potreban vam je samo jedan klik.

Kategorija iz kojih se bira neki proizvod,
cene proizvoda i izlistanih prodajnih mesta

Uz svaku od 78 prodavnica IT opreme i bele tehnike prikazali
smo i vama najbližu adresu, broj telefona, mejl adresu i web
sajt, kako biste brže i jednostavnije kontaktirali ili pronašli
prodajno mesto i ostvarili kupovinu.

Uz nas, trenutak između vaše odluke da kupite računar ili elektronski uređaj do konačne kupovine ne traje u nedogled. Mi vam omogućavamo da iz udobnosti vašeg doma brže i jednostavnije pronađete proizvod po vašoj meri u prodavnici IT opreme i bele tehnike u vašoj blizini.

Naša ideja je da vama olakšamo proces kupovine.

Za sva vaša pitanja možete nas kontaktirati putem mejla:
marketing@zasvepare.rs

Dobrodošli na Za sve pare!

Copyright © 2022 Za sve pare