BenQ MOBIUZ monitori za vanserijski osećaj igre

BenQ MOBIUZ monitori deo su proizvodnje vodećeg svetskog dobavljača tehnoloških rešenja vođenog korporativnom vizijom „Bringing Enjoyment N’ Quality to life”. Inspirisan jedinstvenom filozofijom „Zato što je važno“, BenQ je posvećen cilju da svojim potrošačima pruži kvalitetniji i efikasniji život, kao i usluge i rešenja zasnovana na poslednjim inovacijama.

BenQ MOBIUZ monitori
BenQ MOBIUZ gejmerski monitori za maksimalno uživanje u igri

MOBIUZ serija monitora su gejmerski monitori prilagođeni karakterističnim zahtevima gejmera poput vrhunskog kvaliteta slike i zvuka bez kojih nijedna igra ne može da se doživi na pravi način. Da kvalitet ne prati nužno i astronomska cena govori činjenica da su ovi monitori veoma pristupačni, a istovremeno i izuzetno napredni. Kada je gejming za PC u pitanju, MOBIUZ serija monitora je nepogrešivi izbor za svakog gejmera koji želi da uvek ostvaruje najbolje rezultate i maksimalno uživa u igri.

Performanse koje garantuju moćan gejm

Monitori iz BenQ MOBIUZ serije dolaze u dve različite serije i dijagonale ekrana: 24.5 inča i 27 inča. Poseduju diskretni senzor koji detektuje nivoe ambijentalnog svetla i procenjuje, a zatim prilagođava HDR slike na ekranu tako da svaki detalj dobija na izražaju. Prilagođene performanse boja, kontrast detalja i jasnoća slike joj daju neprikosnoveni intenzitet.

BenQ MOBIUZ monitori 24.5 inča i 27 inča

Nesvakidašnji zvuk proizvode dva zvučnika od 2,5W i DSP (Digitalni Signalni Procesor) sa tri prilagođena režima zvuka, pa dobijate dubinu i intenzitet kao nikada do sada.

MPRT (Moving Picture Response Time) za sliku bez zamućenja i kašnjenja

MPRT (Moving Picture Response Time) od 1ms i brzina osvežavanja od 144Hz kod EX2510 & EX2710 modela i 165Hz kod EX2510S & EX2710S modela pružaju neverovatnu pokretljivost slike bez zamućenja i kašnjenja.

BenQ MOBIUZ monitori omogućavaju gejmerski užitak iz snova

BenQ MOBIUZ monitori omogućavaju gejmerski užitak iz snova i najkvalitetniji prikaz slike i zvuka za neprocenjivo iskustvo koje se dugo pamti. Sve to je moguće uz jedan od najpristupačnijih cenovnih rangova na tržištu.

BenQ MOBIUZ gaming monitori

Pogledaj kao Grid List

2 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

2 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
Copyright © 2022 Za sve pare